Verlichting aanleggen in Leiden

Wilt u verlichting aanleggen? Zit u midden in een verbouwing, laat u een nieuw huis bouwen of wilt u lichtpunten verplaatsen of toevoegen? In Leiden kunt u bij Viking Elektra terecht voor binnen- en buitenverlichting. Bel naar 085 - 106 16 68 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting

Het ligt het meest voor de hand om nieuwe verlichting aan te leggen tijdens het bouwproces of gedurende een verbouwing. Dan ligt alles open en kunnen draden en buizen eenvoudig weggewerkt worden. En als er een lichtplan uitgetekend wordt staat van te voren vast waar de lichtpunten en contactdozen geplaatst worden.

Aanpassingen op een ander moment laten uitvoeren kan natuurlijk ook. Misschien zitten de lichtpunten op een verkeerde plek, wilt u er nog een paar toevoegen of moeten er nog een aantal contactdozen bij. Maar het is ook denkbaar dat u LED verlichting overweegt om te verduurzamen of dat uw netwerk ontzettend verouderd is. Ook daar kunnen we mee helpen.

Lichtplan voor optimale plaatsing

Een lichtplan is een situatieschets waar nauwkeurig op is aangegeven waar de lichtpunten, contactdozen en schakelaars moeten komen. Het is een fijn hulpmiddel bij de inrichting van een nieuwe woning of een nieuw vertrek. En u heeft zelf het grootste aandeel in de uitkomst van het lichtplan.

Met een lichtplan weet u van te voren precies waar de verlichte plekken binnen de ruimte zullen zijn en dat er genoeg lichtpunten zijn. Het kan bovendien specifiek worden afgestemd op een bepaalde ruimte. Uw wensen zullen immers verschillend zijn als het aankomt op uw keuken of uw kantoorruimte. Daar spelen we op in.

Aanleggen tuinverlichting in Leiden

Naast binnenverlichting is het ook mogelijk om buitenverlichting en tuinverlichting voor u aan te leggen. Goed uitgedachte tuinverlichting kan de sfeer in uw tuin ten goede komen. U zou uw gevel of uw pronkstukken bijvoorbeeld mooi kunnen uitlichten of spots met bewegingssensoren laten plaatsen als inbraakpreventie.

De plaatsing van nieuwe contactpunten buitenshuis heeft ook nog een ander voordeel. Normaal gesproken loopt u waarschijnlijk te rommelen met verlengsnoeren wanneer u buiten elektriciteit wilt gebruiken. Dat is dan voorbij. Wel zo aangenaam op een warme zomeravond als u een elektrische kacheltje of een paar boxen op het terras zou willen zetten.

Contact met Viking Elektra voor de aanleg van verlichting

In Leiden kunt u terecht bij Viking Elektra voor het aanleggen van verlichting. U kunt ons inschakelen om uw binnen- en buitenverlichting aan te leggen, te vervangen en aan te passen. En logischerwijs ook voor het optekenen van een lichtplan. Maak een afspraak via 085 - 106 16 68 of maak gebruik van het contactformulier.