Beveiliging van uw woning of bedrijfspand

Voelt u zich niet veilig in uw eigen woning? Viking Elektra komt in de regio Leiden graag bij u langs om de mogelijkheden op het gebied van beveiliging met u te bespreken. Onze vakmannen inspecteren uw woning of bedrijfspand en geven in een rapport aan waar de zwakke plekken zich bevinden. U kunt dan zelf de keuze maken of u uw pand optimaal wilt beveiligen tegen indringers. Wij houden altijd rekening met uw wensen en budget. U hoeft zich uiteindelijk dus geen zorgen te maken over de prijs.

Beveiliging installeren

U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf beveiligingscamera’s te plaatsen. Maar hoe weet u zeker dat deze op de juiste manier zijn geïnstalleerd en er dus voor zorgen dat uw pand optimaal beschermd is? Schakel voor de installatie van uw beveiliging daarom een vakman in. Deze beschikt over de juiste kennis, materialen en producten.

Viking Elektra is niet alleen uw specialist op het gebied van beveiliging. U kunt ook op ons rekenen als u bijvoorbeeld nieuwe tuinverlichting wilt laten plaatsen of op zoek bent naar een nieuwe groepenkast. Wij zijn in de regio Leiden uw allround elektricien en staan dag en nacht voor u klaar!